Tarih Konuşmaları: Reformasyon ve Araştırma Yöntemleri – Oğulcan Çelik

30 Aralık 2024
1 dk okuma süresi

Yeni serimizin ilk bölümünde, Bilkent Üniversitesi Tarih Bölümü’nde doktor adayı olan Oğulcan Çelik ile “Reformasyon ve Araştırma Yöntemleri” adlı bir yayın gerçekleştirdik. Keyifli dinlemeler!

Podcast’i dinlemek için:

Erman Emirhan

Kadir Has Üniversitesi
Erman Ermihan Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora öğrencisidir. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde aynı bölümde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Sabancı Üniversitesi’nden Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans derecesi almıştır. Çalışma ve ilgi alanları arasında Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri, Türk Dış Politikası ve dış politikada kimlik ve duygular yer almaktadır.

Oğulcan Çelik

Bilkent Üniversitesi

Oğulcan Çelik, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunudur. Lisans eğitimi sonrası aynı üniversitede Tarih Anabilim Dalında Avrupa Tarihi bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır ve TED Üniversitesinde ikinci yüksek lisansını Göç Çalışmalarını üzerine yapmıştır. DAAD Doktora Bursu ile Freie Universität Berlin’de Erken Modern Tarihi üzerine doktora çalışmalarını belirli bir süre devam ettiren Oğulcan Çelik şu anda İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi’nde Tarih Bölümünde Doktora Adayıdır. Aynı üniversitede Medeniyet Tarihi ders asistanı ve yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. Oğulcan Çelik’in çalışma alanları Reformasyon Çalışmaları/Tarihi, Erken Modern Dönem İngiliz Tarihi, Hristiyanlık Tarihi – Mezhepler Tarihi, İngiliz Dini Politikaları, Toplumsal Cinsiyet ve Tarih Çalışmaları, Erken Modern Dönem İngiliz Edebiyatı, Göç ve Tarih Çalışmaları, Göç ve Eğitim, Avrupa Tarihi ve Çalışmalarıdır.

Bülten Aboneliği

Sosyal Medyada Paylaşın

PDF Kaydedin / Çıktı Alın

İlgili İçerikler

Editörün Seçtikleri

Copyright @ 2025 Global Academy. Design & Development brain.work

Çevrimiçi olarak yayımlanan yazıların tüm telif hakları Panorama dergisine aittir. Aksi belirtilmediği sürece, yayımlanan yazılarda belirtilen görüşler yalnızca yazarına / yazarlarına aittir. UİK, Global Akademi, Panorama Yayın Kurulu ile editörleri ve diğer yazarları bağlamaz.